Mestký súd v Prahe pomerne prekvapil rozhodnutím, že hlavná ekonomická činnosť Arcy Investments nie je v Českej republike. Spustením miestneho insolvenčného konania (namiesto hlavného) v Českej republike už majiteľom zmeniek začala majiteľom zmeniek plynút lehota 60 dní na podávanie prihlášok do insolvenčného konania ( reštrukturalizácia alebo konkurz) v ČR. 

Predchádzajúce video, ktoré sme nahrávali 6.5. 2021 a na ktoré sa odkazujeme v úvode videa nájdete na tomto odkaze: 
https://www.youtube.com/watch?...

Advokátska kancelária Marônek Partners je slovenská advokátska kancelária, ktorá v insolvenčnom konaní bude zastupovať a hájiť záujmy slovenských majiteľov zmeniek. Úspešne sme prihlásili do reštrukturalizácie Arca Capital Slovakia viac ako 130 majiteľov dlhopisov a teraz sme pripravení pomôcť aj majiteľom zmeniek v insolvenčnom konaní Arca Investments.

Vlastníte zmenky Arca ?

Naša advokátska kancelária Vám pomôže s ich prihlásením do insolvenčného konania na základe individuálne dohodnutých podmienok. Kontaktujte nás prosím a obratom si dohodnemete termín konzultácie. 

Mám záujem o viac informácií a prípravu cenovej ponuky

AUTOR ČLÁNKU

JUDr. Ján Marônek

JUDr. Ján Marônek je advokát a hlavný partner Advokátskej kancelárie Marônek & Partners s.r.o. - www.maronekpartners.sk. Advokátska kancelária Marônek & Partners s.r.o..

Bol pre vás tento článok užitočný?
Zdieľajte ho s priateľmi.

Ďalšie články z kategórie Arca - zmenky, dlhopisy, reštrukturalizácia, insolvenčné konanie

Ďalšie články z kategórie Arca - zmenky, dlhopisy, reštrukturalizácia, insolvenčné konanie